Aerosoft Twin Otter Extended hotfix 1-4

twin otter extendedZo zit er toch een gedeeld voordeel aan het feit dat ik na mijn overstap naar Fsx-Steam mijn favoriete software opnieuw aan het installeren ben. Dit is namelijk het controleren of ik nog de laatste versie op mijn backup HD heb staan, en zo nee kan ik U meteen informeren. Zo dus hierbij over hotfix 4 waarin ook de overige zijn meegenomen, reeds uitgebracht in April. Uw ‘twotter’ krijgt hiermee enkele kleine verbeteringen. Op naar een passend stukje scenery om dit robuuste toestel weer uit te proberen.

Subscribe
Kennis van
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
2 juli 2015 21:25

Grappige foto van die DHC-6… als ik even niet helemaal goed kijk, lijkt het in eerste instantie net of er een taildraggerversie van de Twotter is uitgekomen… Sorry,… het is erg warm… daar zal het wel aan liggen 😉

Maikel
30 juni 2015 08:31

Lees je vraag verkeerd zie ik nu. Steam niet, die enkel bijnnieuwe uitgave en aanschaf via steam.

Paul van Uffelen
30 juni 2015 08:35
Reply to  Maikel

Dankjewel

Maikel
30 juni 2015 08:29

Aerosoft maakt gebruik van een stukje software waarin al hun software te overzien is. Met update functie, maar ik twijfel aan de juiste werking. Hun forum is gelukkig mooi en overzichtelijk ingedeeld, ik zou daar kijken.

Paul van Uffelen
29 juni 2015 22:41

Als ik mijn eerder aangekochte twotter in Steam installeer, gaat Steam dan naar updates zoeken?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x