Flightfactor met update voor Boeing 777

777CockpitDayFlightfactor heeft de cockpit van de Boeing 777 nog eens onderhanden genomen en diverse verbeteringen aangebracht. Niet iedereen is enthousiast, want helaas lijkt het werk van een X-Plane fan (Pumper) niet meer bruikbaar. Deze man had namelijk de cockpit van de Boeing volledig onderhanden genomen en de aanpassingen konden als freeware via X-Plane.org worden gedownload. Inmiddels waren deze aanpassingen bijna 8.000 keer gedownload. Een populaire download dus. Veel B777 bezitters zitten daarom nu met een dilemma. Wel updaten en een verbeterde maar toch een minder fraaie cockpit voor lief nemen, of niet updaten en de aanpassingen van Pumper blijven houden. Uiteraard is dit het risico van aanpassingen die niet door de ontwikkelaar worden ondersteund. Hopelijk kan Pumper de aanpassingen ook geschikt maken voor 1.8. Dan zal iedereen weer tevreden zijn verwacht ik.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x