Nieuwe afbeeldingen DC-6 van PMDG

DC-6_3PMDG is momenteel bezig met een klassiek toestel. De DC-6. Dit toestel zal in eerste instantie worden uitgebracht voor X-Plane, waarna vervolgens de versies voor FSX en Prepar3D zullen volgen. Op AVsim zijn een aantal afbeeldingen geplaatst van het komende toestel. Voor wie PC-pilot leest, hierin is een interview opgenomen met Robert Randazzo, de hoogste baas van PMDG, die verder ingaat op de plannen met de DC6 en X-Plane. Zo liet hij optekenen dat in 2016 het eerste moderne lijntoestel verwacht kan worden.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
26 juni 2015 20:09

Ik stapte vandaag uit mijn werk bovenop de PcPilot zowaar. Goed begin van het weekend dus, maar voortaan toch even een langere of kortere stap zetten natuurlijk. Hihi.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x