Fsx-Steam Orbx ‘Friday Harbor’

Friday-Harbor 02Tot op heden ondersteund Orbx Ftx nog geen Fsx-Steam. Ik las tijdens mijn overgang naar deze software dat men gewoonweg teveel software heeft om aan te passen. (uit eigen ervaring kan ik echter mededelen dat indien U enkel Steam gebruikt U hun software gewoon kunt installeren) Hierin komt echter verandering met de in eerste instantie een exclusieve Steam uitgave van Friday Harbor. Na 90 dagen zal dit product als ‘triple installer’ worden uitgegeven voor Fsx en P3D.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fred
26 juni 2015 23:49

Geen enkel probleem met ORBX installaties. Sinds vandaag werkt ook people flow als een jekko, Steam geeft dat aan bij het opstarten van de simulator. Was eerst een klein probleem, vanaf vandaag niet meer. “let it flow let it flow”
Nog steeds blij met Steam’s ondersteuning van het aloude FSX.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x