Subscribe
Kennis van
15 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Andre
3 juli 2015 10:05

Dat het verhaal van Dovetail een commercieel praatje is, daar hoeven we geen hogere wiskunde voor gestudeerd te hebben om dat te doorzien. Nu moet ik mezelf eerlijkheidshalve achter Maikel scharen, en beamen dat geagiteerde oneliners niet echt iets toevoegen aan een eventuele constructieve discussie. Zoals door Matthias hierboven al zo treffend aangehaald “deze site wordt gerund door vrijwilligers, en een beetje respect door af en toe ook eens te reageren op iets positiefs is toch niet teveel gevraagd” Voordat we hier al te emotioneel dan wel een persoonlijk “drama” van gaan/moeten maken, lijkt het me alleszins redelijk om de… Lees verder »

Matthias
1 juli 2015 14:50

Ps Kareltje,

Jouw laatste reactie had ik even gemist, en is wel degelijk erg positief 😉

Mvg

Matthias

Matthias
1 juli 2015 14:48

Hoi Maikel,

Ik snap uw reactie wel welke gericht is aan Kareltje.
Natuurlijk mag hij zijn mening geven, maar ook ikzelf heb werkelijk nog nooit ook maar iets positiefs van hem gelezen.
Behalve alleen maar negatief commentaar, deze site wordt gerund door vrijwilligers, en een beetje respect door af en toe ook eens te reageren op iets positiefs is toch niet teveel gevraagd van Maikel?

Ps Kareltje, bovenstaande is met respect bedoelt.

Mvg

Matthias

maikel
30 juni 2015 17:00

flightsim.com is een andere site. de email gaat naar: news@simflight.com
ik heb de link nooit eerder gebruikt maar nu zojuist een ‘test’ bericht gestuurd met mijn info erbij. volgens mij worden de berichten is beoordeeld door een manager en dan rond gestuurd naar allen van simflight of enkel de betreffende (nl) editie. als mijn test binnen komt meld ik het hier nog wel.

Maikel
30 juni 2015 20:10
Reply to  maikel

Het werkt zoals boven omschreven.

Arthur
30 juni 2015 13:47

Dankje Maikel. Er wordt dan een emailvenster geopend met als email adres een verwijzing naar een flightsim.com. Dit lijkt me het engelstalige gedeelte van SimFlight. Ik vind het nogal onduidelijk eerlijk gezegd.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x