Flight1 Ultimate Terrain Europe v2 – beschikbaar

ultimate terrain europe v2Enige tijd geleden bracht ik U op de hoogte van de USA versie van deze software, en nu is ook Europa opgewaardeerd naar V2. UTX verbetert uw ondergrond zoals waar groen en waar stad of industrie getekend wordt. Daarnaast worden ook de (water-) wegen verbeterd en vele bruggen en tunnels toegevoegd. E.e.a. vergelijkbaar met FTX Global, Vector en openLc combinatie. Er is inmiddels ook reeds een V2.1 beschikbaar via Scenery Solutions en het product is verkrijgbaar via de Flight1 UTX V2 product pagina. Froogle heeft reeds deel 1 van 2 op Youtube gezet waarin hij dit product in P3D toont i.c.m. FTX HD Trees. Klik op ‘Verder lezen…’.
Update 26-06-2015: Het product is inmiddels ook via simMarket verkrijgbaar voor €33. Tevens is het product reeds uitgekomen op V2.1 en weet ook PcPilot U één en ander te vertellen over dit mooie product. Tevens 50% korting voor V1 eigenaren.

httpv://http://youtube.com/watch?v=ut6GxlexvMI

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x