Carenado met G1000 voor X-Plane

Carenado G1000Ongetwijfeld een bericht die bij X-Plane vliegers hun hart wat sneller doet kloppen. Carenado komt met een belangrijke innovatie. Namelijk een G1000 cockpit voor X-Plane. Er waren al diverse aanbieders die een G1000 met beperkte mogelijkheden, maar Carenado lijkt duidelijk een paar stappen verder te gaan. Uiteraard zal ook dit nog niet de ultieme G1000 zijn, maar een topografische map en terrein awareness zijn toch weer nieuwe elementen voor X-Plane. Dat kunnen wij afleiden uit het bericht dat oorspronkelijk op facebook werd geplaatst:

CARENADO ANNOUNCE THE NEXT GENERATION IN X-PLANE AVIONICS
CARENADO G1000 for X-PLANE

Featuring:
Full topographic color map
Terrain awareness functional color screen
Flight Plan creation feature
Inset moving map
Checklist feature
Real engine section
Real navigation options

The first aircraft with the Carenado G1000 will be CT182T Skylane for X-Plane which will be available soon…..

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x