FS Groep Noord-Holland-Noord – 27/06-2015

banner-HCC-NHNA.s. zaterdag, 27 juni 2015 is er weer een bijeenkomst van  de FS Groep Noord-Holland-Noord. Klik op ‘Verder lezen…’ voor de agenda van die dag. Meer info op de website van de FS Groep NHN

Waarde vliegvrienden,

Onze laatste bijeenkomst voor de vakantie staat aanstaande zaterdag op het programma. We gaan zoals gebruikelijk weer in de ene zaal knutselen en de andere zaal gewoon lekker vliegen.

 

Marinedagen 2015:

Qua Patet Orbis aha dat is Latijns voor zo wijd de wereld strekt!

Dat is het thema van de Marinedagen die 4 & 5 juli 2015 worden gehouden op het Nieuwe Haven terrein in Den Helder.

Leuk voor u en uw kinderen en kleinkinderen! Genieten van demo’s, rondvaarten maken door de haven, rondsnuffelen op de schepen en natuurlijk de grote tent bezoeken waar de HCC FS Groep NHN haar stand heeft. Traditiegetrouw met de Flightsimmers van HCC Friesland en een landelijke afvaardiging kunt U ook bij ons lekker vliegen. U vindt ons in de grote witte tent tussen de Marinekazerne Willemsoord en Centrale Ziekenboeg (herkenbaar aan het grote Rode Kruis), daar waar de Marinierskapel o.a. lunchconcerten verzorgd.

Over het weer hoeven we het niet te hebben in Den Helder schijnt de zon het meest!

Tip Komt U met het openbaar vervoer, reis dan naar Station Den Helder vandaar kunt u met pendelbussen naar het Nieuwe Haven terrein. Komt u per vliegtuig? Geen probleem vlieg naar EHKD, land daar op de baan, taxi naar uw plaats, betaal uw landingsgeld en ga lopend naar de haven toe!

Dus zorg dat U er bij bent! dan heeft u het niet gemist!

Prettige vakantie!

ik hoop u graag op het  Schoenmakerspad nr. 1 in Schagen te ontmoeten!

Aanvang tijdstip: 13:00 uur.

Groeten, Teun

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x