Reality Expansion Pack Update (X-Plane)

SimcodersSimcoders heeft voor de Reality Expansion Pack (REP) bedoeld als add-on voor de Carenado C210 een update uitgebracht waarin een aantal zaken die door gebruikers zijn aangedragen zijn gewijzigd. Werd je in de eerste versie bij een foute handeling direct afgestraft, nu leidt dat tot extra slijtage, waardoor op een willekeurig later moment (maar dan wel sneller als bij correct gebruik) je apparatuur het begeeft. De roll-effecten zijn aangepast, zodat het vliegtuig wat stabieler vliegt. Veel PC-piloten zijn het erover eens dat de roll effecten van X-Plane standaard te fors zijn, vandaar dat diverse add-on makers de roll minder heftig te laten zijn. Daarnaast zijn er nog diverse andere zaken aangepast. Daarom een verwijzing naar de site van Simcoders.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x