SoundMAXX voor X-Plane

banner-SoundMaxxX-Aviaton heeft een nieuwe add-on uitgebracht voor X-Plane, waarbij de geluiden worden verbeterd: SoundMAXX. Het gaat daarbij vooral om de geluiden die buiten de cockpit, dus bij gebruik van de externe camerabeelden, te horen zijn. Voor een beperkt aantal vliegtuigen en helicopters zijn ook de geluiden van het toestel zelf verbeterd. Het gaat daarbij om de standaard met X-Plane meegeleverde vliegtuigen Cessna 172SP, B747, Bell 206, and Robinson R22 Beta. Het is daarom de vraag of deze plugin voor gebruikers die veel met payware toestellen (die vaak een eigen sound-engine hebben) veel toevoegd. Zie ook de korte bespreking van SoundMAXX op simflight.de. De prijs is $ 19,95. Te koop via de webshop van X-Aviation.

SoundMaxx

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Matthias
24 juni 2015 23:38

Hoi Wim,

Graag gedaan, bovenal u bedankt voor al uw inzet voor deze site.

Ja, ikzelf ben ook erg benieuwd naar SkyMAXX Pro 3.0 en ben van plan haar ook zeker aan te schaffen.

Dat is echt heel bijzonder als er inderdaad met afstand rekening wordt gehouden tussen flits, en donder.

Nu ben ik helemaal nieuwschierig 😉

Mvg

Matthias

Wim van Dijk
23 juni 2015 16:24

Dank voor je reactie. Ik had mijn tekst vooral gebaseerd op dat van Karsten Schubert van simflight.de. Als er een video komt (waarvan ik weet dat die gemaakt wordt) zal ik deze posten, zodat X-Plane vliegers een goed beeld kunnen krijgen van de mogelijkheden.

Overigens geeft SoundMAXX in combinatie met de nog uit te brengen SkyMAXX Pro 3.0 fraaiie effecten bij onweer (3D effecten, waarbij rekening wordt gehouden met het verschil in afstand tussen de flits en de donder)

Matthias
23 juni 2015 10:07

Ik heb haar gisteren via X-Aviation zelf gekocht, en ik was erg verbaasd hoeveel extra’s dit 600 MB grote programma geeft, het is echt een aanrader 🙂

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x