FSX Steam Edition 80% korting

FSX-SteamWederom (volgens mij voor de derde keer) een extreme korting op FSX Steam Edtion van 80% waardoor er maar €5,- overblijft. Ik heb bij de vorige acties het product gekocht en zit de laatste dagen midden in een herinstallatie van mijn vele diverse software. (FSX-SE geeft mij tot nu toe een goede ervaring. Alles werkt soepeler en ik krijg flink meer fps, maar dat is altijd bij een nieuwe FSX installatie. De meeste software installeert soepel op een stand-alone FSX-SE maar soms dien je ook wat meer te lezen etc.)

Subscribe
Kennis van
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
18 juni 2015 16:27

@Fred: wellicht had je beter je Windows opnieuw kunnen installeren. Met dit soort acties zet ik altijd mijn basisinstallatie van Windows terug m.b.v een image programma zoals Acronis en installeer ik de Flightsim opnieuw. Mijn ervaring is dat dit beter en sneller gaat dan FSX met al z’n instellingen de-installeer.

Fred
18 juni 2015 09:15

Wellicht ten overvloede, ik had mijn pc eerst helemaal FSX vrijgemaakt, dus geen side by side gedoe, echt totaal ‘schoongemaakt’ da’s een hoop werk, daarna gespannen afgewacht hoe alle addons zouden werken en alleen people/object flow van ORBX doet het (nog) niet, voor de rest een geheel nieuwe ervaring, en eenvoudiger te installeren als P3D2.5, wat ik nog steeds een ingewikkeld proces vind. Dan maar geen schaduw in de cockpit.

Maikel
17 juni 2015 11:51

Als je enkel steam gebruikt en niet tegelijk fsx gaat bijna alles goed vanaf de installer, die herkend steam. Nieuwe software is vaak ook geschikt voor steam.
Ftx werkt en pmdg ook.

Fred
17 juni 2015 07:39

Sinds een maand gebruiker van SE inclusief ORBX, Aerosoft, Carenado en Just flight addonns, heb nog nooit in al die jaren zulke goede resultaten gehad. Volledig met je eens.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x