X-Plane 10.40 Beta 2 en WED 1.4

X-Plane 10 bannerVan X-Plane 10.40 is inmiddels Beta 2 verschenen. Hierin is een bug opgelost dat ervoor zorgde dat X-Plane bij de start crashte bij PC’s die voorzien zijn van een AMD processor. De eerste reacties op 10.40 zijn erg goed. Het verbeterde zicht valt het meeste op, al kost dit ca 1/3 van de framerate, overigens is dat niet vreemd nu er 2x zoveel data moet worden verwerkt. (Overigens is het verbeterde zicht ook uit te zetten als het aantal fps te laag worden). Ook de aanpassing om de scenery (tussentijds) sneller te laden valt veel gebruikers in positieve zin op. Het aantal vliegvelden met 3D objecten is inmiddels ruim 1.700 waarmee de aanpak om gebruikers via WED vliegvelden te laten bouwen een groot succes genoemd kan worden. Van WED is inmiddels versie 1.4 afgerond.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
15 juni 2015 23:55

Zie mijn bericht hierboven…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x