Algemeen: software libs etc.

orbxlibsVoorlopig zitten wij als pc gebruiker nog wel gebonden aan de vele diverse software updates. Daarnaast gebruiken flightsim ontwikkelaars echter ook bibliotheken waarin vele door hun te gebruiken objecten staan. Denk aan een benzinepomp of gewoon een bord of hek. Deze laatste worden echter met regelmaat opgewaardeerd dus bij tijd en wijle een nieuwe versie kan geen kwaad. Hierbij enkele verwijzingen: FlyTampa – Taxi2GateOrbx Ftx. Vergeet ook uw eigen software niet zo af en toe op een update te controleren.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel
14 juni 2015 22:50

Leuke reactie fred. Ik had van active sky next steeds een vraag, bij opstarten fsx-s. Zojuist goed verkregen. Gaat goed met steam ja. Nog kijken hoe snel het blijft met tig toevoegingen.

Fred
14 juni 2015 21:35

Wanneer je FSX Central 2 download, krijg je een prima overzicht van, in dit geval ORBX, software, en of je iets moet upgraden, werkt perfect ook in FSX Steam waar ik overigens sinds 2 weken enorm tevreden mee ben. P3D2 is toch wel een hele toer om goed te kunnen installeren, dan maar geen schaduw in de cockpit, Steam werkt bij mij fantastisch, ook alle later door diverse ontwikkelars gemaakte en aangeschafte software geeft geen problemen.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x