FS Flying School 2015 – A2A & Carenado

fsflyingschool 2015Op de banner zien we een ‘tube-liner’ maar deze software is meer gericht voor gebruik in de kleine kisten, en nu uitgebreid om te werken met de toestellen van A2A & Carenado. U koopt een virtuele instructeur welke U aangeeft waarop te letten tijdens elke fase van de vlucht. Overige omschrijving via Avsim en natuurlijk bij FSFlyingSchool zelf. Dit product is voor de diverse sims verkrijgbaar via simMarket.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
A. Van de Klok
9 juni 2015 19:08

Kan deze software het toestel ook ‘klaar zetten’ in de lucht net als fsipanel? Zodat je bv keer op keer een landing kan oefenen zonder volledige setup van de simulator”

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x