Aerosoft toestel kleurstellingen (update)

aerosoft airbus saleAls trouwe simFlight.nl volger zal het U niet voorbij zijn gegaan dat uitgever Aerosoft inmiddels flink wat mooie toestellen in hun hangaar heeft staan. Standaard krijgt U bij aanschaf van zo’n toestel een aantal kleurstellingen, maar soms zoekt U juist die ene die daar niet bij zit. Hiervoor kunt U op deze forumpagina terecht. Ik heb voor mijn Aerosoft Airbus de TAP kleuren gevonden. (zowel geheel schoon, als met een kleine smet) Dit laatste genoemde toestel is momenteel zowaar ook met korting te koop.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel
3 juni 2015 15:26

Pas ik vanavond even aan. Bedankt voor de melding.

Jerdoo
3 juni 2015 15:18

Je hyuper link is dezelfde als de vatsim post dus die is niet goed gegaan 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x