HCC Zeeland Flight Sim – 4 Juni 2015

Uitnodiging van de HCC Werkgroep Flight Simulator Zeeland en belangstellenden voor de bijeenkomst van de Airliners a.s. donderdag 04 juni 2015. Met in de agenda: 

Wat is de overeenkomst tussen flightsimmen en biljarten? Dat de ballen je om de oren vliegen? Te flauw natuurlijk. Het zit simpeler in elkaar. Piet Hanse had op zijn biljartclub al meerdere malen verteld over zijn andere club, de flightsimmers. En toen vroeg men hem daar of hij daar niets iets over kon vertellen. Met dia’s en zo. Die presentatie houdt Piet ook vanavond voor ons. Uit het materiaal dat ik van Piet heb ontvangen blijkt wederom zijn zorgvuldige aanpak. Dik twee pagina’s aan basistekst. Stap voor stap legt Piet aan zijn biljartvrienden uit wat zo de fases zijn bij het leren vliegen. Die kennen wij aan den lijve. We zijn uiterst benieuwd. Zou best eens een mooi afgerond verhaal kunnen worden om als Flight Simclub mee voor de dag te komen op onze open dagen.

Locatie: Arendshuis aan de Torenring 46 in‘s Heer Arendskerke.
Aanvang 19:30 uur

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x