Cessna 177 Cardinal van Alabeo nu voor X-Plane

C177 Alabeo X-PlaneAlabeo heeft voor X-Plane weer een nieuw vliegtuig aan virtuele hangar toegevoegd. Dit keer kun je met de C177 het luchtruim onveilig maken. Het toestel heeft een cockpit met inmiddels klassieke meters. Het toestel is geschikt voor X-Plane 10.30 en hoger en maakt gebruik van de nieuwe gedetailleerde GPS. Bij het maken van dit bericht was ik even verbluft dat dit toestel ooit bedoeld was om de Cessna 172 te vervangen (zie wikipedia). Dat is kennelijk niet gelukt, want de C172 wordt nog steeds geproduceerd en van de Cessna 177 had ik ik nog niet veel gehoord en dat klopt ook wel, want de productie is decennia geleden al gestopt (na 4.295 toestellen). Het toestel is te koop via de webshop van Alabeo en over een week ook bij andere webshops, waaronder simmarket. De add-on bestaat uit twee versies: de B (vast landingsgestel) en de RG (intrekbaar landingsgestel)

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x