HCC Haaglanden – 27 Mei 2015

banner-HCCHaaglandenDe 4e woensdag van de maand, dus a.s. 27 mei 2015 staat er weer een bijeenkomst op de agenda van de FSgroep HCC Haaglanden. Klik op ‘verder lezen…’ voor het programma. En woont u in de buurt, een aanrader om daar eens heen te gaan. 

Oefenvragen Boeingcursus
Locatie: wijkcentrum de Groene Loper, Voorburg
Dag: woensdag 22 april 2015
Tijd: 19:30 – 22:30 uur

Op 27 mei willen wij aandacht geven aan het oefenmateriaal dat tijdens de laatste cursusdag van Boeing voor beginners is uitgereikt. Al dan niet in aanzet uit de zaal zullen verschillende vragen worden behandeld. Dit eventueel aan de hand van een praktijkoefening op de computer.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x