Saitek modding

Saitek B737 quadrantEr zijn een aantal leveranciers die de veelgebruikte Saitekapparatuur meer Airline proof maken. Zo levert de Luchtvaarthobbyshop binnenkort een aantal producten (box, flaps, markings) uit om je Throttle Quadrants om te bouwen naar een Boeing/Airbus achtige TQ. Erg interessant vind ik de constructie van de flaps die je in verschillende standen kunt zetten. En de prijs valt mij nou eens een keer niet tegen (in vergelijking met de astronomische bedragen die in onze hobby worden gevraagd voor bijzondere producten). Deze producten ben ik nog niet tegengekomen bij simmarket, maar mogelijk komen ze daar ook in het assortiment. Wellicht laat een en ander zich wel combineren met de producten van Cockpit Sim Parts die wel via simmarket leverbaar zijn.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x