FS Groep Noord-Holland-Noord – 23/05-2015

banner-HCC-NHNA.s. zaterdag, 23 mei 2015 is er weer een bijeenkomst van  de FS Groep Noord-Holland-Noord. Klik op ‘Verder lezen…’ voor de agenda van die dag. Meer info op de website van de FS Groep NHN

Waarde vliegende vrienden,

hierbij bent u van harte uitgenodigd om op zaterdag 23 mei a.s. in Schagen onze bijeenkomst te bezoeken, en zoals gewoonlijk hebben we weer twee zalen ter beschikking. We vliegen deze keer van Frankrijk, het land van hoge bergen en diepe dalen, van de Tour, wijn en Franse kaas naar het Vrenigd Koninkrijk!

Gevlogen wordt er van Lyon (LFLL) naar London Heathrow (EGLL) en we gaan deze navigatievlucht uitvoeren met gewone toestellen. In deze workshop maken we nu eens gebruik van de FMC,  vlucht voorbereiden en nattuurlijk vliegen!
Kaarten van EGLL en LFLL zijn via Google of bij Navigraph te vinden.

We volgen deze route LFLL SID BUSIL UT133 AMORO UT140 PIBAT UM976 KOPOR UM733 PIREG UT421 BIG STAR EGLL

Verder is de knutselhoek traditioneel de plek waar u met uw FS-gerelateerde problemen terecht kunt en ik hoop u graag op het  Schoenmakerspad nr. 1 in Schagen te ontmoeten!

Aanvang tijdstip: 13:00 uur.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x