HCC Zeeland Flight Sim – 21 Mei 2015

Uitnodiging van de HCC Werkgroep Flight Simulator Zeeland en belangstellenden voor de bijeenkomst van 21 mei 2015, namelijk de 3e donderdag van de maand, voor de General Aviation vliegers om 19.30 uur in het Arendhuis aan de Torenring 46 in ‘s Heer Arendskerke. 

We gaan door waar we gebleven waren. En waar was dat ook al weer? We waren aan het vliegen met VOR-bakens als navigation aids. Vliegen op radialen inbound en outbound. Opgestegen van Bandon State (S05) hadden we genavigeerd op de OTH VOR en daarna verder naar de EUG VOR. Maar halverwege heeft ATC ons opgedragen direct koers te zetten naar Newport Mun (KONP) en daar wacht ons een fraaie teardrop (?) approach met behulp van de ONP VOR. Erik gaat het stap voor stap laten zien. En denk erom: Schrijven en erbij Blijven!

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x