SSG werkt aan Bombardier CRJ-700

SSG-CRJ-700Supercritical Simulations Group is inmiddels aan de gang met een volgend toestel voor X-Plane. SSG heeft in het verleden al de E-Jet series van Embraer gemodelleerd. Nu is het toestel van de regelrechte concurrent aan de beurt. SSG vind volgens eigen zeggen een getrouwe modellering van het vliegmodel van groot belang. Met betrekking tot het 3D model en textures zal SSG een volgende stap zetten.

Ten aanzien van het visuele aspect waren de laatste creaties van SSG niet slecht, maar kunnen ze beslist nog niet meekomen met de top (zoals FlyJSim met de B727 en B737). Dus wij zijn benieuwd tot welke hoogte SSG weet te komen met dit toestel. Voor wie meer informatie wil over de CRJ-700 is er altijd een wikipedia pagina ter beschikking. Toch maar even de Engelstalige verwijzing opgenomen, want de Nederlandse wikipedia pagina is wel erg beknopt.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x