Nvidia – GeForce 352.86 WQHL-driver

nvidia-logoNvidia heeft nieuwe stabiele GeForce/Ion-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 352.86 WHQL en zijn geschikt voor Windows Vista en hoger, met zoals gebruikelijk aparte downloads voor 32- en 64bit-omgevingen. De nieuwe drivers zijn speciaal voor het spel The Witcher 3: Wild Hunt uitgebracht. Lees er meer over hier. Zoals de ervaring leert, wees voorzichtig met updaten. Niet altijd compatible met Prepar3D en/of FSX.

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Wim van Dijk
20 mei 2015 11:42

Inmiddels heeft LR een voorlopige aanpassing gemaakt in X-Plane. Versie 10.36 RC1 is beschikbaar als download (steam volgt nog). Met deze nieuwe versie zou het probleem verholpen moeten zijn. Goed om te weten is dat LR voor deze versie geen uitgebreide testen heeft uitgevoerd om zo snel mogelijk met een bugfix te komen.

Overigens lijkt het een nvidia driver bug, maar wachten op een nieuwe WHQL driver gaat wat lang duren, zodat LR in samenwerking met Nvidia met een workaround komt in X-Plane zelf.

Arthur van Ancum
19 mei 2015 19:26

Volgens deze post:

http://prepar3d.com/forum-5/topic/nvidia-driver-support-request/page/5/#post-107933

Zijn er nu wel entries te vinden specifiek voor P3D.

Arthur van Ancum
19 mei 2015 19:17

Volgens LM zou een volgende driver oa de “landingsbaan lichten” probleem oplossen in P3D. Ben heel benieuwd of deze driver dat idd doet.

Wim van Dijk
19 mei 2015 18:21

Deze drivers zijn niet compatible met X-Plane. Laminar Research heeft dit inmiddels onderkend. Er wordt inmiddels gewerkt aan een oplossing. Dit kan betekenen dat de volgende nVidia Driver een bugfix bevat voor X-Plane, of dat in een volgende versie van X-Plane het probleem wordt opgelost.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x