HCC-Fryslan Flight Sim – 18 Mei 2015

banner-HCC!Fryslana.s. maandag, 18 mei 2015 staat er ook weer een bijeenkomst gepland van de HCC-Fryslân gebruikersgroep. Het is dan weer de 3e maandag van de maand. Klik op ‘Verder lezen….’ voor de agenda. 

Leeuwarden: Bijeenkomst Flight Simulator

Leeuwarden: Bijeenkomst Flight Simulator

Wil jij een keer vliegen met een grote Boeing? Op maandag 18 mei om 19:30uur is er een demo met de Boeing 737-800. Wij gaan starten met de FMC vanaf cold and dark tot en met shut down. We werken net als in het echt met een FMC (flight management computer). Cold & dark betekend vanaf het ‘opstarten’ van het vliegtuig. Het is net een echt vliegtuig wat je ziet. Het vliegtuig van de KLM zal vanaf Hamburg naar Schiphol toe vliegen. Kom vooral eens kijken!

 

Kurioskerk
Julianalaan 38
8932 AA Leeuwarden (Huizum)
tel. 058-2160908

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x