Scenery management in X-Plane

world2x-plane hamburgOnlangs gaf ik een reactie op een video van een enthousiast X-Plane vlieger waarbij de scenery niet helemaal correct was. Nu heb ik op diverse fora gezien dat dit een veelvoorkomend probleem is. Daarom leg ik in bijgaand document uit hoe je een aantal scenery problemen kunt oplossen (en vermijden). Graag hoor ik of deze uitleg zinvol wordt gevonden, zodat ik over enige tijd de moed heb om deel 2 te schrijven.

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Cees galjee
17 mei 2015 08:55

Ga aub door het is leerzaam.

Arthur
16 mei 2015 04:38

Wim, hartelijk dank voor deze verhelderende uitleg. Deze zou standaard bij de documentatie van Xplane moeten zitten.

Groeten, Arthur

andre magerman
15 mei 2015 14:23

Hi Wim,ben andre magerman uit Belgie.Het was voor mij uittermate interressant deze uitleg en tips.Gebruik ook FSX.Het zou voor mij evenzeer
belangrijk zijn mocht ik ook voor FSX,het Scenery management kennen.Ik ben ontzettend tevreden met jullie webside,want ik kan nergens terecht voor FSproblemen .Hartelijk dank.andre magerman.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x