Beta testers gezocht voor X-Plane Mobile Android

X-Plane 10 bannerLaminar Research heeft haar simulator altijd voor veel platformen ontwikkeld. De desktopversie werkt op de Mac, Linux en op Windows. Daarnaast heeft de firma ook een versie voor iOS (Ipad, Iphone) en werkt het aan een Android versie. Voor het laatste platform zoekt het Beta-testers. Dus binnenkort zal X-Plane 10 Mobile ook uit gaan komen voor Android. Diverse gebruikers mopperen dat LR haar aandacht wat versnipperd, maar LR heeft een aantal goede argumenten aangegeven waarom er sprake is van een win-win. Allereerst een bredere naamsbekendheid, X-Plane Mobile gebruikt veel technieken van de Desktop editie, maar de desktop editie zal in de toekomst gaan profiteren van de nieuwigheden in de Mobiele versie. Omdat de mobiele versie geen plugins kent, geen add-ons van derden en dergelijke is het voor LR een ideale proeftuin om nieuwe concepten uit te werken, die vervolgens bij gebleken succes geporteerd worden door de desktop versie.

Bij het schrijven van dit bericht zag ik een interview met Chris Serio op Flightsim.com over X-Plane 10 Mobile. Deze link wilde ik jullie niet onthouden.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x