DoveTail voegt Orbx toe aan Fsx-Steam

FSX-SteamGoed is niet goed genoeg en dus blijft DoveTail onderhandelen met de diverse ‘oud’ Fsx ontwikkelaars om hun producten ook voor Fsx-S geschikt te maken. Ook Orbx / Ftx mogen wij binnenkort aan dit rijtje toevoegen, en zelfs met een exclusieve samenwerking. Hierdoor zijn nieuwe Orbx producten 90 dagen eerder op Fsx-S verkrijgbaar dan op Fsx dan wel P3D. Of dit voor werkelijk alle nieuwe producten geld is mij een vraag. (Ik hoop van niet.) Bekend voordeel van Steam is de zorgeloze update functie van uw software. Orbx heeft hier onlangs met een versie 2 van hun ‘Central’ software ook naartoe gewerkt, maar de Steam oplossing is vrijwel perfect.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x