Reality Expansion Pack on Final

Simcoders meldt dat zij voor X-Plane hun Reality Expansion Pack aan het afronden zijn. Bovenstaande video toont met name een aantal audiovisuele aspecten (link). Simcoders denkt met REP een realistisch vlieggedrag te realiseren, terwijl daarnaast de eigenaar van het virtuele toestel wordt uitgedaagd om zuinig met zijn spullen om te gaan, omdat er anders allerlei storingen kunnen optreden. REP wordt ontwikkeld voor diverse Carenado toestellen. Daarmee bespaart Simcoders veel werk om een goed 3D-model te ontwikkelen, want laten wij eerlijk zijn dat is wel een sterk punt van Carenado. Wat betreft vliegeigenschappen heeft Carenado over het algemeen een beperkte diepgang. Door deze uitbreiding ontstaat mogelijk het beste van twee werelden. We zijn benieuwd.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x