HCC Haaglanden – 09 Mei 2015

banner-HCCHaaglandenA.s. zaterdag 9 mei 2015 staat er weer een bijeenkomst op de agenda van de FSgroep HCC Haaglanden. Klik op ‘verder lezen…’ voor het programma. Deze staat in het teken van het vliegen met de Boeing. De tweede van de drie workshops. Dus zorg dat u er geen eentje mist. 

cursus Boeing voor Beginners
Locatie: wijkberaad Leyenburg, Hoogkarspelstraat 83, Den Haag
Dag: zaterdag 11 april t/m 13 juni 2015
Tijd: 10:30 – 16:00 uur

De bijeenkomsten op zaterdag bestaan voornamelijk uit interessante Thema-Hoeken. Thema-Hoeken gaan over alles wat er regelmatig onder de leden leeft, bv. Online vliegen, Boeing 737, GA, Helicoptervliegen etc etc.
Bovendien is er veel ruimte en tijd voor het uitwisselen van ervaringen en een goed gesprek bij een kop koffie.
Het opdoen van nieuwe ideeen, oplossen van je (technische) problemen, het doornemen van de literatuur en nieuwtjes van het bestuur behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Cursus Boeing voor beginners
Na de theorie, zoals gegeven tijdens de presentatie op woensdag 25 maart, volgen er drie workshops op de zaterdagen 11 april, 9 mei en 13 juni.
Tijdens de eerste workshop wordt de vluchtvoorbereiding t/m het taxiën in de praktijk gebracht. De tweede workshop behandeld het opstijgen en gebruik van de autopilot. Omdat de hoeveelheid brandstof niet oneindig is zullen we ook weer ergens, en het liefst gecontroleerd, moeten landen; dit leren we in de laatste workshop.
Iedere workshop zal bestaan uit een uitleg gevolgd door het zelf doen op één van de club PC’s.
Een waarschuwing: vliegen met zo’n groot vliegtuig is verslavend en bovendien zal je regelmatig thuis moeten oefenen om het echt te leren; met het kijken naar een presentatie en het bijwonen van 3 workshops leer je niet omgaan met een verkeersvliegtuig. Het kost dus tijd!

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x