HCC Zeeland Flight Sim – 30 April 2015

Uitnodiging van de HCC Werkgroep Flight Simulator Zeeland en belangstellenden voor de bijeenkomst van de Airliners vandaag op donderdag 30 april 2015. Het stond eerst op 7 mei maar is verschoven. Met in de agenda: 

RNAV, VOR, ILS, Visual
ILS kennen we inmiddels. Een nauwkeurige geleiding bij het landen, ook in het verticale profiel. Het heeft ieders voorkeur. Een VOR final approach gaat op een VOR baken dat gecombineerd is met een DME. Daar moet je de approach plate bijpakken om je verticale profiel (de glideslope) goed te vliegen. RNAV is een final approach met behulp van de GPS, waarbij je dus ook je verticale profiel zelf moet instellen. Tenminste dat is het in grote lijnen. Geen gemakkelijk onderwerp. Ko en André gaan een poging doen. Al zou je alleen maar het verschil in de basisprincipes duidelijk worden.

Locatie: Arendshuis aan de Torenring 46 in‘s Heer Arendskerke.
Aanvang 19:30 uur

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x