FSWeekend Poster ?

2

De datum voor het FSweekend van dit jaar is inmiddels bekend. 7 & 8 november. Vorig jaar en de jaren daarvoor hadden we een poster om dit evenement kenbaar te maken. Ook voor de niet nog flightsimmers, die willen we tenslotte ook graag bereiken. Wie heeft het lef en een creatieve instelling om voor het jaar 2015 eens met een nieuwe ontwerp te komen. Meer info via simFlight.nl@gmail.com

Het formaat graag op een A3. Het logo van het Aviodrome moet er ook op staan. En uiteraard wel sprekend wat nu de bedoeling van dat weekend is. Laat uw eigen fantasie er maar op los 🙂 Mochten er meerdere inzendingen zijn, kunnen we nog een software titel vanuit simMarket beschikbaar stellen.

Hieronder een van de vorige ontwerpen:
FSweekend2014-poster

2
Laat een reactie achter

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Maikel

Ik zou er graag eentje proberen te maken maar heb er de tijd niet voor. Hopelijk volgend jaar. Zo’n simMarket titel is altijd welkom!