SimCoders met nieuwe info over REP

SimcodersSimCoders is bezig met de ontwikkeling van een Reality Expansion Pack (REP) voor X-Plane. Met REP zullen reeds bestaande vliegtuigen (bijvoorbeeld de Carenado C210) zich beduidend realistischer gedragen en dient ook nadrukkelijk rekening te worden gehouden met de beperkingen van de techniek om geen storingen te krijgen aan je vliegtuig. Het heeft wat weg van A2A met hun AccuSim toevoeging. Zo nu en dan brengt SimCoders een berichtje uit, met een toelichting op hun ontwikkelingswerk. Zo ook nu.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Matthias
4 februari 2015 16:18

Dank je wel.

X-Plane wordt werkelijk steeds beter, zeker met de aankomende V10.35 en later de V10.40 patches 🙂

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x