flightsimlabs Spotlights – kennismaking

3

https://http://youtube.com/watch?x-yt-cl=85027636&v=FnLr7v1lwu8&x-yt-ts=1422503916%20D
Ontwikkelaar FSL heeft volgens mij een leuk programma ontwikkelt welke wel eens ideaal voor de vooral wat oudere toestellen zou kunnen zijn. U kunt hiermee namelijk zelf lichtpunten aanmaken in uw cockpit en ook de sterkte hiervan instellen. Bij moderne toestellen is de nachtverlichting tegenwoordig wel op orde maar bij oudere kan dit wel eens beter of sfeer voller. Indien gereed kunt U de software eerst uitproberen voordat U tot aanschaffen over gaat. Wat denkt U van Spotlights?

Laat een reactie achter

3 Reacties op "flightsimlabs Spotlights – kennismaking"

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

MSI heeft een aardige app (MSI Gaming APP) waarmee je kleuren en level, brightness, gamma etc kan aanpassen. Het is mij gelukt om hiermee mijn beeld iets op te vrolijken in X-plane. Ik heb wel een MSI GTX760 kaart.

Zou mooi zijn in X-Plane….. het is in die wereld altijd zo donker… je zou er depri van worden.
Zijn er mensen die weten hoe ik wat licht kan brengen binnen X-Plane , In het bijzonder in de cockpit ! Mijn eerste stappen binnen X-Plane geven aan dat dit een fantastische simulator is, loopt veel soepelder dan FSX en je gebruikt je ganse PC-capaciteit gezien je nu 64bit werkt; …… maar het is er ooozoooo donker.

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
500