X-Plane, fotoscenery en World2Xplane

Car_B200_King_Air_2

afbeelding overgenomen van asn-xp.aerosoft.com

asn-xp.aerosoft.com heeft een aantal interessante schermafbeeldingen geplaatst van X-Plane in combinatie met photoscenery en objecten die zijn gegenereerd met World2Xplane. Ik zou zeggen neem een kijkje bij de schermafbeeldingen die Angelique van Campen heeft gemaakt. Ik gebruik ook World2Xplane, maar de photoscenery schakel ik regelmatig uit vanwege de enorme laadtijden voor de simulator start. Als X-Plane de zaak heeft ingeladen dan gaat het vaak wel goed. Photoscenery vraagt in X-Plane enorm veel grafisch geheugen. Een grafische kaart met 4GB geheugen blijkt dan ineens geen overbodige luxe meer.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x