Ftx openLc boven Europe en Canada

orbx openlc eu turkeyMen blijft ons via het forum lekker maken met steeds weer nieuwe afbeeldingen van openLc 1.20. Zo zijn er wederom enkele afbeeldingen van Duitsland opgedoken, leuker vindt ik echter de afbeeldingen van Canada. Dit omdat hier te zien is dat reeds met v1.15 er mooie waterlijnen getekend worden t.o.v. de standaard sim, maar dat bij v1.20 er vele malen meer water gegenereerd wordt. Het wachten is nog op afbeeldingen van ons natte kikkerlandje.

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
30 mei 2014 12:02

Ja, helemaal mee eens. Met de enorme toename van de kwaliteit van het land, begint nu het water echt op te vallen. Naar mijn idee ook te grote golven in veel kleine waterpartijtjes. En die komen er steeds meer met FTX Global Vector. Allereerst waanzinnig mooi, natuurlijk. Maar zoals altijd, is er steeds een volgend ding dat afsteekt tegen de toegenomen kwaliteit van andere onderdelen. Laten we het als een volgende uitdaging zien, niet als een tegenvaller 😉

Fly safe, ook in het gewone echte leven 😉

Avdklok
29 mei 2014 09:31

Wat mij bij al deze mooie plaatjes opvalt, is dat de wateroppervlakken zo onnatuurlijk ogen. Weet iemand hoe dat verbeterd kan worden?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x