Expositie Aviodrome: van oude kisten tot drones

spykerv2_aviodromeHet is dit jaar precies 100 jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog uitbrak. Daarom opent Luchtvaart Themapark Aviodrome op Hemelvaartsdag, a.s. donderdag 29 mei, een expositie over 100 jaar burgerluchtvaart sinds WO1. De rode draad door de expositie is de manier waarop de Eerste Wereldoorlog de burgerluchtvaart heeft veranderd: ‘Van oude kisten tot drones’. Lees er meer over hier

En vergeet dan ook niet een bezoekje te brengen aan de vrijwilligers van Aviosim. U kunt dan een ‘klein’ vluchtje maken in de B737 sim of snel over Nederland vliegen in de Starfighter F104. Met als codewoord ‘simFlight.NL’ 😉

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
28 mei 2014 21:03
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x