SSG Embraer 190 en Boeing 747 vrachtversie voor X-Plane

E190Het lijkt erop dat SSG bezig is met het maken van een nieuwe add-on voor X-Plane, althans dat leidt ik af van de afbeeldingen die onlangs op facebook zijn geplaatst. In dit geval de Embraer 190 die door de KLM tegenwoordig wordt ingezet als de vervanger van de Fokker 70 en Fokker 100. Kennelijk heeft SSG een speciale band met de KLM, omdat in de eerste schermafbeeldingen de mooie blauwe vogels van onze nationale trots meer dan eens te zien zijn.

Wat wel zeker is, is dat er een vrachtversie van de 747 wordt gemaakt door SSG. Om een indruk te geven hierbij een eerste afbeelding met de karakteristieke vrachtklep.

SSG_B748-F_3-1024x564

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Wim van Dijk
27 mei 2014 15:22

Na nog wat beter gezocht te hebben, zie ik dat de embraer al tijden te koop is bij X-Plane.org en deze maand in de aanbieding is: http://store01.prostores.com/servlet/x-planestore/Detail?no=444. Vandaar die afbeeldingen.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x