Rex4 Texture Direct

rex4 direct logoEerlijk gezegd raak ik de weg aardig kwijt in de Rex updates dan wel product vernieuwingen. Via een Facebook aankondiging wordt Rex4 update 3 aangekondigd. Welke als ik het goed begrijp Texture Direct wordt gedoopt. Een flinke uitbreiding met eigen programma menu’s en zelf een eigen product pagina. Rex4 is via simMarket verkrijgbaar, net als tegenhanger Active Sky Next.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rubster
16 mei 2014 12:08

Maikel, klein foutje in je omschrijving. Active Sky Next en Rex texture direct zijn geen tegenhangers. Ze zijn juist complementair. REX 4 is alleen maar textures en er zit geen weerprogramma meer bij. Active Sky Next is alleen maar een weerprogramma, voor actueel en historisch weer. Als je ze samen hebt is het fantastisch vliegen.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x