V i c t o r i a + voor FTX PNW gebruikers

VancouverPlusV3Jon Patch heeft samen met een aantal overige (bekende) ontwikkelaars een rijke uitgave van Vancouver gemaakt, met de titel Victoria+. Nu bevindt deze omgeving zich in de Pacific North West regio van FTX waardoor deze twee goed samen vallen. Ook voor PNW zijn diverse toevoegingen in dit pakket verwerkt. Vliegt U graag in deze omgeving dan zou ik deze pagina zeker doorlezen om te zien wat er allemaal wordt toegevoegd. Deze software is verkrijgbaar op basis van donatie. Bevalt het U en blijft U het gebruiken dan is een kleine donatie dus op zijn plaats.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
K Weerman
16 mei 2014 00:16

Victoria IS GEEN Vancouver. Jon heeft zowel Victoria+ als Vancouver+ uitgebracht. Van die eerste is nu een PNW compatible versie uit. Vancouver+ V3 werkt al prima.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x