HCC!Flightsimulator FSgroep Almere 17/05

banner-HCCFSVolgende week zaterdag, 17 mei 2014 is er weer een bijeenkomst van de HCC!Flightsimulatorgroep Almere. Piet Lubout heeft zich aangeboden aan om samen met zijn collega’s van de Flightsimulatorgroep Haaglanden een demonstratie te geven van het vliegen met de Constellation. 

Wie heeft er geen beeld voor ogen als er gesproken wordt over de Lockheed Constellation, de ‘Connie’, bijna hét icoon van de luchtvaart? Als ik over de Ringdijk fietste en op Schiphol die rij ingepakte kisten zag staan, was dat maar een triest gezicht. En binnen onze flightsimvereniging zijn er nog leden die actief met dit toestel hebben gevlogen, daar niet over uitgesproken raken en moeite hebben met  de beslissing om ‘hun’ Connie af te danken.

In een volgend artikel krijgt u meer informatie van Piet, maar dan kunt u zaterdag 17 mei nu al in uw agenda vastzetten. En als u iemand kent die deze demo graag zou willen meemaken, neemt u hem of haar dan gerust mee (wordt vervolgd). (bron)

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x