ASN review StevenFS DX10 voor Fsx

asn fsxAl voordat Fsx werd uitgegeven werd er in de Fs9 tijd meer dan genoeg over het nieuwe Dx10 en of / hoe gaat Fsx hiervan gebruik van zou maken. Ik herinneren mij nog een afbeelding welke uiteindelijk een artiesten impressie van Fsx bleek te zijn. Uiteindelijk miste Dx10 geheel in de eerst uitgave om pas na een service pack of 2 beschikbaar te komen als de nu aanwezige “preview”. Deze werkte eigenlijk meer niet dan wel. Al enige tijd is er een programma welke een opsomming is van losse Dx10 verbeteringen genaamd StevenFs. Op ASN Fsx kunt U hiervan deze review vinden. Of kunt U eventueel zelf al uw mening geven?

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
9 mei 2014 22:03

Gebruik het al ruim een jaar. Ik vind het echt een fantastische verbetering. Microsoft’s DirectX 10 gaat namelijk veel efficienter om met het grafische rekenwerk dan DirectX 9. DX10 fixer zorgt dat FSX veel meer en beter van DirectX 10 gebruik maakt en dat merk je.
Niet alleen geeft het winst qua beeldkwaliteit maar zeker ook qua snelheid.
Wat mij betreft een aanrader dus !

Overigens, voor zover ik zie heet het programma officiëel Steve’s DX10 Fixer. Kan het zoeken ernaar wat makkelijker maken :-).
Een andere review over DX10 Fixer kun je hier vinden: http://mutleyshangar.com/reviews/bc/dx10/dx10.htm

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x