CLS Economy Yoke

FF-YokeVoor diegene die graag een Force Feedback yoke zouden willen hebben in hun sim, komt Brunner Elektronik met een mooie hardware toepassing. Onder de naam “CLSE Yoke”. De prijs is er ook wel naar, maar er zijn wel wat instellingen mogelijk. Verschillende profielen voor verschillende type vliegtuigen en zou zelfs in een duo opstelling mogelijk zijn. Met voldoende knopen voor de autopilot, trim en zelfs met een klein display voor het aflezen van de waardes. Voor meer info zie hier. Overigens heeft Flight Illusion ook al zoiets ontwikkeld. Helaas heb ik met beide producten geen ervaring mee. Dus hoe het echt aanvoelt….

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
26 april 2014 12:49

Leuk dat er nu meer dan één bedrijf is dat deze dingen ontwikkelt. Maar waarom ze dit dingen de naarm ‘Economy’ meegegeven hebben…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x