HCC Haaglanden – Presentatie ‘Regional Jets’

banner-HCCHaaglandenA.s. woensdag 23 april 2014 is er weer een bijeenkomst van de FSgroep HCC Haaglanden. Met als thema: demo van de Regional Jets, het gaat hier om toestellen voor de korte en middellange afstand, bijvoorbeeld binnen Europa of Amerika. Hans Kolkman en Arthur van Eunen zullen 2 van dit soort types behandelen: de BAE 146/Avro RJ 100 uitgebracht door Qualitywings en de Embrear 195 van Feelthere. Deze presentatie is een nieuwe poging van de bijeenkomst van 26 maart j.l., welke door persoonlijke omstandigheden toen niet door kon gaan. De zaal van wijkcentrum de Groene Loper, van Royenstraat 2 in Voorburg, is open vanaf 19.30 uur. De presentatie begint om 20.00 uur.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x