Rotterdam airport freeware voor X-Plane

Rotterdam airportOp X-Plane.org heeft tdg (ik weet niet wie hij of zij is) begin maart 2014 een freeware versie van Airport Rotterdam The Hague geplaatst. Bij de maandelijks verkiezing van scenery is deze scenery genomineerd. Omdat het niet vaak gebeurt dat er een Nederlands vliegveld wordt gepubliceerd op X-Plane.org graag even hier aandacht voor. Ook om X-Plane gebruikers te stimuleren om ook de andere Nederlandse velden te ontwikkelen. Alleen de concurrentie is deze maand wat groot, omdat ook Mont St Michel is genomineerd.

 

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Wim Arbouw
16 april 2014 19:36

Alleen lijkt het in het geheel niet op Rotterdam The Hague Airport. Wat doet dat vreemde gebouw daar?

Wim
16 april 2014 22:02
Reply to  Wim Arbouw

Dat klopt, maar omdat de meeste vliegvelden erg leeg zijn in X-Plane vult dit toch wat. Veel hobbyisten gebruiken standaard gebouwbibliotheken voor het vullen van vliegvelden. Er zijn helaas nog maar erg weinig scenery-ontwikkelaars voor X-Plane die echt hoge kwaliteit afleveren, maar goed ze zijn er dan tegenwoordig wel. Toch ben ik ook blij dat er ook mensen zijn die hun tijd steken in het maken van simpele vliegvelden.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x