NL2000 release update 4.06

banner-NL2000Het NL2000 team is er trots op opnieuw een aantal nieuwe zaken uit te brengen. Het vliegveld Groningen Airport Eelde EHGG  is door de echte baanverlenging en verandering van het platform onder handen genomen en het resultaat is nu versie 4.06 van EHGG. De provincie Groningen zelf heeft ook een aanpasssing gekregen met correctie van wat waterpartijen. 

In het package van Eindhoven EHEH zijn de statics C-130 in een apart bgl file geplaatst, zodat men ook kan kiezen deze te verwijderen. In het package Leeuwarden EHLW zijn de nieuwe taxi-signs toegevoegd en een heliplatfprm verplaatst. Daarnaast zijn zweefvelden toegevoegd van Den Helder, Langeveld en Veendam. Van Stadskanaal EHST is een aangepaste versie beschikbaar. Hier is geen nieuw veld, maar een correctie van een object. Ook zijn de  items NL2000-library en NL2000-3D vernieuwd. Ook de installer is vernieuwd naar versie 4.0.57. Tevens is er de nieuwste versie van de handleiding 4.06 beschikbaar.

Onze versie van Schiphol zit in de eindfase, maar daar worden nog de laatste testresultaten in verwerkt.

Wij wilden in ieder geval wat nu klaar is onze gebruikers niet onthouden.

Namens het NL2000 team

Joop Mak
april 2014

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
17 april 2014 18:27

Ben al jaren een groot fan van jullie werk, zonder nl2000 zou fsx voor mij niet hetzelfde zijn als fanatiek flightsimmer, dus hierbij bedankt voor jullie geweldige werk! (gaat nu de updates installeren doen)

Martin
16 april 2014 14:46

Ok OK Ok OK, het was maar een vraag. Ben zelf een enthousiaste Beta tester van Schiphol.
Geniet van de zomer en ik zal er in de herfst nog eens voorzichtig naar op zoek gaan.

Joop Mak
16 april 2014 14:40

We hebben al diverse malen aangegeven, dat onze prioriteit nu Schiphol is.
En wanneer daarna P3Dv2 aan de beurt is ????? Voorlopig wordt het straks ook zomer 😉

Joop
NL200team

Martin
16 april 2014 11:14

Ben wel benieuwd of er al gewerkt aan een aangepaste installer voor P3D.
Zal aardig wat werk zijn maar het is wel de toekomst.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x