SP2 voor Boeing 747 van SSG Simulations (X-Plane)

SSG_B748-I_5SSG-simulations heeft servicepack 2 uitgebracht voor hun Boeing 747. Deze was een maand geleden aangekondigd, maar uit de nieuwsbrief van X-Plane.org blijkt dat de nieuwe versie beschikbaar is. Kijkend naar de releasenotes blijken diverse zaken te zijn verbeterd. Samengevat gaat het om verbeteringen in de FMS, automatische piloot, toevoegingen van nieuwe objecten, verbeterde textures en nog een aantal zaken. Het toestel is voor $59,95 te koop bij X-Plane.org. Ik kon het niet laten om op onze Nederlandse site een screenshot van onze vaderlandse trots te laten zien. Overigens blijft SSG doorwerken aan verdere verbeteringen. Zo wordt op dit moment de cockpit verder onderhanden genomen. Een goede ontwikkeling, want de eerste versie vond ik op dat vlak ronduit teleurstellend. Daarom des te beter dat er vorderingen worden gemaakt op dit vlak. Zie ook onderstaande screenshot wat een WIP betreft van de komende cockpit.

SSG B748 cockpit update

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x