SmartCoPilot plugin voor X-Plane.

PilotEdge_Logo_WebPilotEdge, luchtverkeersleiders voor flightsimmers heeft nieuwe software beschikbaar: SmartCoPilot. Het is een plugin voor X-Plane om ‘crew-flying’ via het internet mogelijk te maken. Hiermee kan je dus met een andere virtuele piloot gezamenlijk een vliegtuig besturen als piloot en co-piloot en zo de taken verdelen. De plugin kost $22,95 en als je het samen met je (co)piloot aanschaft kost de twee licenties samen $ 37,95. Om het te proberen kun je ook een versie downloaden die 20 minuten werkt en je daarna het zwijgen oplegt. Zo kun je toch een goede indruk opdoen of dit iets voor je is. Zie ook de volgende link of deze. Standaard biedt X-Plane al de mogelijkheid om dit te realiseren binnen een LAN met twee computers waarop X-Plane op is geïnstalleerd, met deze plugin kan het nu dus ook via het internet. Let op de waarschuwing van de makers. Het is nog Beta.

 

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x