Hifi Active Sky Next 7 dagen op proef

ActiveSkyNextDit weer programma is nog niet zo lang op de markt maar heeft al veel respect bij zijn gebruikers. Kort geleden maakte PMDG bekend dat hun B777 met de toekomstige SP1 weerradar gaat ondersteunen indien U ASN gebruikt. Nu is dit programma met €37 niet de goedkoopste dus misschien wilt U het eerst wel testen? Dit kan met een 7 dagen proef versie.

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
13 april 2014 15:09

A ja, die weerradar, daar heb ik nog niet naar gekeken, eigenlijk. Ik ben meer een VFR genieter dan een instrument gebruiker :-). Bedankt voor jullie positieve reacties. Je kunt ASN trouwens met dezelfde registratiekey die je voor FSX aanschaft, ook in P3D2 en P3D1 gebruiken. Voor P3D2 is er een aparte installer. Heel klantvriendelijk vind ik trouwens ook het feit dat je bij updates zowel een nieuwe complete installer kunt downloaden als een patch-update file.
Patch is handig voor nu. De complete nieuwste installer voor als je een keer je hele FSX installatie overnieuw gaat doen.

Harald
12 april 2014 19:47

Heel goed!

Moet vaker gebeuren.

Hulde!

12 april 2014 18:20

Ik heb Active Sky NEXT een paar weken geleden uitgeprobeerd en daarna ook gekocht. Ik vind het om meerdere redenen een geweldig en uniek FSX-weerprogramma. De gebruikersinterface is overzichtelijk en duidelijk qua betekenis van de items. Erg prettig voor mensen zoals ik, die pas in uiterste noodzaak een handleiding gaan lezen :-). De technische support is me ook uitstekend gebleken. Op de één of andere manier laadde de demo alleen maar bij opstarten weer en liep de connectie met de weerservers bij vervolg-verbindingspogingen vast. Het bleek uiteindelijk iets vrij eenvoudigs te zijn (bij het installeren van de demo stond de… Lees verder »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x