Bell 406 van Dreamfoil voor X-Plane on final

Bell 406Helikopter liefhebbers kunnen binnenkort hun hangar weer uitbreiden met een nieuwe helicopter. De Bell 406 van DreamFoil Creations. Het lijkt erop dat dit een gedetailleerde helikopter wordt. DreamFoil Creations heeft inmiddels al meerdere helikopters ontwikkeld die goed zijn ontvangen. De verwachtingen zijn ongetwijfeld hooggespannen. Voor mensen die af en toe een poging wagen om een helikopter te besturen in X-Plane hoeven zich niet af te laten schrikken door het realisme van het toestel, want er is ook een arcade functie bechikbaar. Verwacht wordt dat het toestel voor Pasen beschikbaar is. Meer informatie op het forum van X-Plane.org.

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x