Prepar3D v2.2

banner-Prepar3DAfgelopen nacht is versie 2.2 uitgekomen van Prepar3D. De opvolger van FSX zeg maar in het kort. En er wordt nog steeds gewerkt aan updates, dus een versie 2.3 zal er ook t.z.t. wel aan staan te komen. Goed om te lezen dat deze flightsimulator nog steeds in ontwikkeling is. Lees het uitgebreide persbericht maar op de website van Prepar3D. En voor de Orbx scenery liefhebbers dan zit u met Prepar3D wel goed. Zal ik dan ook maar over gaan naar Prepar3D ?

Subscribe
Kennis van
21 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Michel
27 juni 2014 23:02

Ondertussen de Phenom even gebruikt en die loopt verrassend goed voor Carenado, met ook zo’n 25 fps bij landing. Ook wel aardig ding trouwens. Vanuit cockpit kijk je zo naar achter de cabine in met Trackir. Navigeren met g1000 is nog wat zoeken en de mogelijkheden zijn toch beperkter natuurlijk als de PMDG qua invoer van routes maar goed.

Rubster
27 juni 2014 21:07

Ik heb de Q400 en dus de VC mipmap uitgezet. Dit heeft voor de pmdg737 geen positief resultaat.

Arthur
24 juni 2014 19:07

Voor de PMDG gebruikers: hebben jullie al een keer geprobeerd om “Mipmap VC panels” uit te vinken in de instellingen van P3D? Dat is een stap die je moet doen als je de Dash 8 van Majestic installeert. Verder maak ik gebruik van de 6 core AMD FX-6350 processor en een Nvidia GTX-680. Als ik de standaard F-22 opstart dan haal ik stabiel 20fps. En die blijft continue op 20 fps wat voor fratsen ik ook uithaal. Ook in de Majestic Dash 8 dezelfde resultaten. Heel frappant dat de framerate zo ontzettend stabiel is. Zelfs in drukke standaard wolkenpartijen en… Lees verder »

Michel
22 juni 2014 11:45

Ik heb net een poging gewaagd, maar helaas het installeren gaat goed, daarna een rood kruis door PFD en het hapert tot het vastloopt in VC. Jammer dus. PMDG werkt wel aan een Prepar installer las ik. Misschien een mooie gelegenheid om eens de Phenom van Carenado aan de tand te gaan voelen :-0 Verder ook al in ORBX New Zealand gevlogen rond addon millford sound en Queenstown met de Legacy, maar de frames liggen daar toch al wat lager helaas op zon 15-20 fps. Laat staan met een PMDG oid. Het is wel wat mooier maar nog niet perfect… Lees verder »

Rubster
22 juni 2014 11:31

Als het lukt met de pmdg geef even een seintje hoe je het geflikt hebt. Bij mij werkt het voor geen meter namelijk. En al helemaal niet versie 2.2. Loopt vast in de VC op den duur/

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x